Κίνηση και υγεία

Κίνηση και υγεία
Κωδικός Προϊόντος: .
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 15,00€
Άνευ ΦΠΑ: 15,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

Οι εξαιρετικά ταχείς ρυθμοί της σύγχρονης ζωής οδηγούν σε υπερβολική ή σε μειωμένη λειτουργία των σωματικών και ψυχικών αποθεμάτων μας, γι' αυτό είναι σημαντικές οι έννοιες της πρόληψης, της σχεδιασμένης δράσης και της υποστήριξης, σαν συνειδητές επιλογές και κινητικές λειτουργίες.

Το μυστικό της επιτυχίας για τον άνθρωπο στη σύγχρονη κοινωνία είναι να κατανοήσει τις έννοιες της αεροβικής ικανότητας, της ευλυγισίας - ελαστικότητας και της δύναμης σαν γνωρίσματα και δυνατότητες που τον χαρακτηρίζουν. Χρειάζεται να βρει σε ατομικό επίπεδο τις σωστές αναλογίες σε μία από τις παραπάνω ιδιότητες, έτσι ώστε να καλλιεργήσει τα συστατικά αυτά που του λείπουν ή που χρειάζονται ανάπτυξη.

Το περπάτημα, το τρέξιμο, η κολύμβηση, το ποδήλατο, οι διατάσεις, η γιόγκα, το pilates, τα ελεύθερα βάρη, οι τροχαλίες και τα λάστιχα αντίστασης είναι δραστηριότητες που μπορούν να βοηθήσουν τον ανθρώπινο οργανισμό να καλλιεργήσει την κινητική του δυνατότητα και συμπεριφορά.

Το παρόν βιβλίο "Κίνηση & υγεία" εκπονήθηκε γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό: Να βοηθήσει το σύγχρονο άνθρωπο ν' ανακαλύψει το φυσιολογικό σχεδιασμό του σώματός του, κι έτσι με την κατάλληλη δράση και κινητική δεξιότητα να επιστρέψει στη φυσιολογία και την υγεία. Παράλληλα, να αναπτύξει τις ικανότητές του και να αθληθεί ευκολότερα και αποδοτικότερα. Να βελτιώσει την καρδιοαναπνευστική του λειτουργία και τη μυοσκελετική του κατάσταση. Έτσι, μέσα από τη δράση και την κίνηση, να μπορέσει να καταξιωθεί στην αθλητικό στίβο, αλλά και ευρύτερα στον στίβο της ζωής.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Powered By OpenCart
IL PICCOLO © 2021.