Μάθε ν” αγαπάς τον εαυτό σου (Cruse Sharon Wegscheider)

Μάθε ν” αγαπάς τον εαυτό σου (Cruse Sharon Wegscheider)
Κωδικός Προϊόντος: .
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 13,00€
Άνευ ΦΠΑ: 13,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

Σύμφωνα μ” ένα παλιό ρητό, δεν μπορείς να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Το ίδιο και με τους ανθρώπους: δεν ξέρεις τι συμβαίνει μ” εκείνους που δείχνουν απόλυτα σίγουροι για τον εαυτό τους. Είναι πράγματι; Ή αυτό είναι προσπάθεια συγκάλυψης του προβλήματος;

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι πολύ συχνό σύνδρομο της εποχής μας και παίρνει πολλές μορφές. Εμφανίζεται ως μοναξιά (ή απομονωτισμός), ανεπάρκεια, ενοχή, ντροπή, θυμός, θλίψη. Όλα αυτά τα αισθήματα κάνουν μερικούς ανθρώπους να πιστέψουν ότι είναι πια πολύ αργά γι” αυτούς. Ότι τα πράγματα δεν πρόκειται ν” αλλάξουν. Ότι δεν μπορούν να ελπίζουν σ” ένα νέο ξεκίνημα. 
Η πίεση που δέχονται από το εργασιακό τους περιβάλλον για επιδόσεις και διακρίσεις τους οδηγεί στην απόγνωση. 
Η ηττοπάθεια, ή η έλλειψη αυτοεκτίμησης, έχει και ψυχοσωματικές εκδηλώσεις: Διατροφικές διαταραχές, κακή φυσική κατάσταση, υπερβολικό κάπνισμα, αλκοολισμός, εργασιομανία είναι κάποιες από τις γνώριμες στους περισσότερους από μάς αντιδράσεις. Οι άνθρωποι που είναι γύρω μας – και πολλές φορές πολύ κοντά μας – βασανίζονται από ανασφάλειες που έχουν βαθύτερο αίτιο την έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους. Αυτό τους οδηγεί σε απογοήτευση, άγχος και κατάθλιψη. Ανεξάρτητα από το ποια είναι τα αίτια, υπάρχουν λύσεις. Η Sharon Cruse συμπυκνώνει την πλούσια εμπειρία της ως σύμβουλος ομάδων και οικογενειών, για να δείξει πώς μαθαίνεις ν” αγαπάς τον εαυτό σου. Γιατί μόνο τότε μπορείς να κάνεις και τους άλλους να σ” αγαπήσουν.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Powered By OpenCart
IL PICCOLO © 2023.