ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ - ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟ - ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (OUSPENSKY D. PETER)

ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ - ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟ - ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (OUSPENSKY D. PETER)
Κωδικός Προϊόντος: .
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 14,20€ 9,00€
Άνευ ΦΠΑ: 9,00€
Ποσότητα:     - Ή -   Επιθυμητό
Σύγκριση

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η μελέτη της Ψυχολογίας. Προέλευση και σημασία της Ψυχολογίας. Είναι η Ψυχολογία μια νέα επιστήμη; Η καχυποψία κατά της Ψυχολογίας. Μεταμφιέσεις της Ψυχολογίας. Ψυχολογία και φιλοσοφία. Ψυχολογία και θρησκεία. Ψυχολογία και τέχνη. Η Ψυχολογία και η εξέλιξη του ανθρώπου. Τι σημαίνει εξέλιξη του ανθρώπου. Ο άνθρωπος όπως ο ίδιος νομίζει ότι είναι. Ο άνθρωπος όπως είναι. Ο άνθρωπος όπως μπορεί να γίνει. Προϋποθέσεις για την εξέλιξη του ανθρώπου. Ο άνθρωπος είναι μια μηχανή. Τι αποδίδει ο άνθρωπος στον εαυτό του και τι πραγματικά κατέχει. Ο άνθρωπος δε γνωρίζει τον εαυτό του. Δεν μπορεί να πράξει τίποτε. Δεν έχει ενότητα. Δεν έχει μόνιμο "Εγώ". Η εικόνα του ανθρώπου. Τα πολλά "Εγώ" μέσα στον άνθρωπο. Δεν είναι ενσυνείδητος. Δεν έχει θέληση. Μελέτη της συνειδητότητας. Βαθμοί συνειδητότητας. Τέσσερις καταστάσεις συνειδητότητας εφικτές για τον άνθρωπο. Μνήμη και συνειδητότητα. Η απόκτηση ελέγχου στις τρεις καταστάσεις συνειδητότητας. Η Ψυχολογία σαν μελέτη του εαυτού. Οι λειτουργίες του ανθρώπου. Διάνοια. Συναισθήματα. Ένστικτο. Κινητικές λειτουργίες. Μελέτη της διάνοιας και των συναισθημάτων. Μελέτη των ενστικτικών και κινητικών λειτουργιών. Η βασική διαφορά τους. Χρήσιμες και άχρηστες λειτουργίες. Παρατήρηση των λειτουργιών σε σχέση με τις διάφορες καταστάσεις συνειδητότητας.
(από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Powered By OpenCart
IL PICCOLO © 2022.